2017. jún 25.

Bemutatkozik a The Sims Reality - #Sziget!

írta: SimGuruZoli
Bemutatkozik a The Sims Reality - #Sziget!

borito_2.png

Üdvözlünk a The Sims Reality - #Sziget! hivatalos weboldalán! Két sikeres széria után újraindul minden idők legolvasottabb Simses valóságshowja, természetesen ezúttal is a The Sims Hungary jóvoltából. Az idei show a #Sziget alcímet kapta, mely arra utal, hogy a villa egy teljesen lakatlan szigeten epült fel, ahonnan gyönyörű a kilátás! - Milyen kár hogy a lakók ezt egyáltalán nem élvezhetik. 

Összesen nyolc sim fog beköltözni a luxusbörtönbe, ahonnan senki sem szeretne kiszabadulni, de csak egy maradhat! Egy, aki mindent visz! Egy simnek ugyanis a verseny után teljesen megváltozik az élete. 

Az eddigi évadoktól eltérően a TSR - #Sziget!-ben a kiválasztások és a kihívások nem, de a párbajok és a szavazások már az olvasók véleménye alapján fog történni, így egy korábbi sorozatunkhoz, a Windenburg Gimi-hez hasonlóan ebben a sorozatunkban is Te alakítod majd a cselekményt! Rajtad fog múlni tehát, hogy milyen feladatokban mérjék össze erejüket és tudásokat a simek, illetve az is, hogy ki legyen az, aki mindent visz.

Várunk téged is blogunk legújabb interaktív sorozatába, ahol bármi megtörténhet! A The Sims Reality - #Sziget! 2018. Július 20.-án kezdi el világmeghódító útját. Te készen állsz? Mi igen!

Érdekel a sorozat? Kövesd blogunkat és látogasd meg a show Facebook oldalát a folyamatosan frissülő tartalmakért! 

Szólj hozzá

Sziget Bemutatkozás Kezdés TheSimsReality